• Myller Kultur & Händelser

Staycation, hemester, svemester?

Kärt barn har många namn sägs det. De senaste åren har fler och fler blivit medvetna om klimatförändringar och hållbar turism och sökt sig till resmål inom Sverige. Ord som de ovannämnda, staycation, hemester och svemester har blivit vanligare att höra i nyhetsuppläsningar och tidningar. Pandemin vi befinner oss i har fått de här termerna att kulminera nu, då vi närmar oss sommaren.


För oss på Myller är längtan efter att hitta det perfekta resmålet inom Sverige en positiv utveckling. Vi är många som trots mycket resande fortfarande har kvar stora delar av vårt långa land att utforska. Söker ni er till oss får ni en hemester med extra fokus på det nära och hemtrevliga. I vårt mysiga Bed & Breakfast bor ni just nu själva och får tillgång till en frukost med stor variation för den som vill äta glutenfritt, laktosfritt eller ekologiskt. I samma byggnad finner ni vår hantverksbutik där ni kan hitta olika handgjorda skapelser från våra hantverkare.

Bara en kort promenad upp för vägen välkomnas ni på Järnsta Kafé och får ta del av våra hållbart producerade godsaker; smörgåsar, kakor och tårtbitar som har bakats med ekologiska och närodlade livsmedel i vårt eget kök.Kanske stannar ni på en fika där eller tar med er en takeaway medan ni vandrar i vårt natursköna område. Nu håller vi tummarna att vädret blir som meteorologerna hittills har förutspått: soligt och klart för riktigt varma sommardagar i Höga Kusten!55 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Myller Kultur & Händelser

+46613668099

Vännersta 109
87030 Nordingrå
Org.nr. 769628-2511

©2020 by myllerkultur.se. Proudly created with Wix.com