• Myller Kultur & Händelser

Smygpremiär - Myllerska Hantverket

Visste du om att vår hantverksbutik Myllerska Hantverket redan har öppnat så smått? Under maj månad är butiken öppen onsdagar till fredagar, kl. 13-17. Från och med 1 juni gäller våra ordinarie öppettider. I vår butik har vi ett urval av hantverk från lokala konstnärer och medlemmar som Järnstaborg, Keramikstina och Inger Edfelt. Här kan du hitta allt från porslin, skärbrädor och stearinljus till mattor och korgar. Då och då är en av våra hantverkare i butiken och kan berätta en bakgrundshistoria till sina verk och svara på frågor. Vi älskar stämningen som skapas i möten mellan gäster, konst- och hantverksintresserade och våra hantverkare.


Hos oss är det välkommet att ta sig tid att titta igenom det som finns på våra hyllor och bord. Produkterna du hittar när du besöker Myllerska Hantverket har skapats med omtanke och gedigen erfarenhet och vi vill låta dig lägga så mycket tid du behöver för att med omsorg kunna välja vad du ska köpa och ta med dig hem. En matta, mugg eller ett skohorn som du köper hos oss är något du sannolikt behåller livet ut. Då krävs det att beslutet får tas i lugn och ro, med kunnig personal till hands.Här i bloggen kommer vi ge dig en större möjlighet att få ta del av våra hantverkares bakgrund och deras tankar i arbetet, genom att vi då och då kommer att skriva om dem och vad som driver och inspirerar dem. Vi hoppas att det blir njutfull läsning för dig att i de stunder när du inte är på plats i Nordingrå, eller när du planerar vad du ska hålla utkik efter i butiken.


Vi ser framåt att ses i butiken i sommar!. För dig som av olika anledningar inte kan ta dig till butiken har vi nu en webbshop där du kan handla hemifrån, klicka här för att komma till webbshopen.25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Myller Kultur & Händelser

+46613668099

Vännersta 109
87030 Nordingrå
Org.nr. 769628-2511

©2020 by myllerkultur.se. Proudly created with Wix.com