• Myller Kultur & Händelser

Corona och sommaren 2020 - hur du känner dig trygg hos MyllerJuni är här och under normala omständigheter hade många av oss haft klara sommarplaner vid det här laget. I år ser allt annorlunda ut. Från vecka till vecka kan läget ändras och restriktionerna lättas eller stramas åt.I samband med att vi planerar vårt resande är det många frågor och orosmoment som kan dyka upp kring hur vi bor och håller oss skyddade under resans gång. Här kan du läsa om vad vi på Myller gör för att du ska känna dig trygg när du besöker oss.


På vårt bed and breakfast har vi gjort en stor förändring för att anpassa oss efter läget. När du bokar in dig hos oss får du nu hela våningen för dig själv, för att du inte ska behöva dela badrum, kök och andra gemensamma utrymmen med någon annan än ditt sällskap.


Vid Järnsta Kafés entré kommer du märka av tydliga riktmärken för in- och utpassering. Bord och stolar placeras för att hålla rätt avstånd enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer och servering av mat och dryck anpassas för att minska kontakten och närheten med andra människor. Vi arbetar även för att skapa fler sittplatser utomhus och möjligheter för personer i riskgrupper att beställa från oss utan att behöva ta sig in i kaféet. På Järnsta Kafés hemsida och Instagram kommer du kunna läsa uppdaterad information om våra lösningar för kaféet, håll utkik där!


I butiken Myllerska Hantverket har vi markerat hur bäst du tar dig igenom butiken för att undvika trängsel och att behöva stöta in i någon. Vi har handsprit på plats och handskar för hantering av smycken.


Vi kommer under sommaren lägga ut uppdaterad information om vilka anpassningar vi gör, bland annat på Myllers Instagramkonto. Om du har har några frågor eller funderingar kan du även höra av dig till oss på telefon eller e-post.


64 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Myller Kultur & Händelser

+46613668099

Vännersta 109
87030 Nordingrå
Org.nr. 769628-2511

©2020 by myllerkultur.se. Proudly created with Wix.com