• Myller Kultur & Händelser

Adventshändelser - utställningen Granskog

I helgen fortsätter våra adventshändelser, Myllerska Hantverket har öppet både lördag och söndag och under söndagen har vi många roliga händelser planerade, bland annat utställningen Granskog.


Av tradition har Nordingrå Konstnärsverkstad och Myller (innan dess Järnsta Kulturförening) gjort publika arrangemang utomhus, både sommar och vinter. Konsthändelser, festivaler med mera. Under den kallare årstiden Midvinterhändelser, Adventshändelser, utställningar med julkrubbor och Granutställningar. Ofta har det varit medlemsutställningar men öppna för andra konstnärer och intresserade.

Granutställningen är ett sätt för konstnärer och andra som vanligtvis med allvar jobbar inom sina yrkesområden att samlas kring julen, och närma sig konsten lekfullt och gränslöst.

I år deltar Viktoria Melinder, Sandra Eklund, Akar Holmgren, Maria Hansson med familj, Mikael Arvidsson, Emil Lindqvist, Andreas Lundin, Sirpa Huusko, Dag Wallin och Annikka Kronlid Arvidsson.
Vad det blir? Ingen som vet, men någon funderar på att skala sin gran, en annan gör julgranskulor av papper, någon pratar om överdåd och en annan tänker sig att göra så lite som möjligt så att granen får tala för sig själv.


Allt ska stå färdigt på söndag kl 11, vid Myllerska i Vännersta, välkommen då!


77 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Myller Kultur & Händelser

+46613668099

Vännersta 109
87030 Nordingrå
Org.nr. 769628-2511

©2020 by myllerkultur.se. Proudly created with Wix.com