• Myller Kultur & Händelser

Adventshändelser i coronatider

Ett annorlunda år och nu väntar en annorlunda jul. För några veckor sedan ökade smittspridningen i Sverige och regeringen samt Folkhälsomyndigheten har informerat allmänheten om de nya restriktioner som är nödvändiga för att minska fortsatt smittspridning.


Här på Myller fick vi stanna upp i planeringen av våra adventshändelser och tänka kring hur vi skulle göra. Skulle vi kunna ha öppet som planerat eller stänga helt och hållet? Vi har försökt hitta rätt i den sköra balansen mellan att, i ett år som detta vilja erbjuda en stund av glädje, julmys och skapande, samtidigt som vi inte på något sätt vill locka eller uppmuntra någon att bryta mot de restriktioner som gäller i rådande stund.


Därför har vi genom många möten (på distans) arbetat fram adventshändelser med säkerheten i största fokus. Under första adventsöndagen och andra adventshelgen kommer vi avtäcka årets julskyltning i butiken, ha en granutställning, smidesevent, försäljning av mat, fika och dryck, samt en ljusutställning och butiksöppet.


Alla ovanstående händelser sker utomhus, med gott om avstånd emellan för att våra besökare ska kunna röra sig tryggt och säkert. Utställningen projiceras så att den ses utifrån galleriet och granarna i vår granutställning placeras på behörigt avstånd från varandra så att man i lugn och ro kan titta på dem utan oro för trängsel. Då butiken är inomhus, kommer vi flytta ut några utvalda produkter och endast ett sällskap i taget får vistas i butiken åt gången. Vi har valt att inte ha öppet i butiken under tredje och fjärde adventshelgen.


Om du ändå väljer att inte besöka oss i år, eller inte har möjligheten att ta dig hit, så vill vi påminna dig om vår webbshop som du hittar här. I webbshoppen kan du i lugn och ro välja och köpa några av våra fina, unika hantverk så skickas de till dig inom några dagar.


Vi önskar er alla en lugn och trygg december!


46 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Myller Kultur & Händelser

+46613668099

Vännersta 109
87030 Nordingrå
Org.nr. 769628-2511

©2020 by myllerkultur.se. Proudly created with Wix.com