20170814_100053_edited_edited.jpg

MYLLER KULTUR & HÄNDELSER EKONOMISK FÖRENING

Ett stabilt och levande sammanhang

ATT BYGGA NÅGOT TILLSAMMANS

För oss är hållbarhet inte en trend, det är en utgångspunkt

Myller är en ekonomisk förening som startade 2014, utifrån ett behov av att bygga långsiktigt hållbara strukturer för våra medlemmar att verka inom. Vi som är medlemmar har arbetat som konstnärer, pedagoger, projektledare, och mycket annat. Det vi hade gemensamt var att vi vårt arbete präglades av kortvariga insatser och väldigt mycket ideellt arbete. Det ideella arbetet finns till stor del kvar, men inom en varaktig struktur som ger oss stöd och långsiktighet. Tillsammans skapar vi en mötesplats för konstnärer, konsthantverkare, matkreatörer och besökare. Tillsammans bygger vi upp fina, hållbara verksamheter i vårt B&B, i vår hantverksbutik och i Järnsta Kafé som serverat ekologiskt fika för alla sedan början av 2000-talet. Tillsammans gör vi också vad vi kan för att bidra till en positiv samhällsutveckling, bl.a. genom projekt som Seriestorm (2016-2019).

VI förvaltar en fin plats i Vännersta, med en rik historia. Det som en gång var en handelsplats, och där skepp en gång i tiden rullade in, är nu en arbetsplats för konstnärer. Vi jobbar med att bit för bit synliggöra platsen både för oss själva och för er besökare. 

Vi ses i Vännersta! 

VÅRA LOKALER

Vi finns i Vännersta, Nordingrå. Här huserar vi i byns gamla skola, samt i den gamla lanthandeln. Vännersta var för länge sedan ett litet centrum i Nordingrå och husen som vi nu äger har en spännande historia! Vi hyr ut lokaler för möten, evenemang och fester för den som är intresserad.

Myller Kultur & Händelser

+46613668099

Vännersta 109
87030 Nordingrå
Org.nr. 769628-2511

©2020 by myllerkultur.se. Proudly created with Wix.com