VÄLKOMMEN TILL MYLLER B&B

Lugnet, enkelheten och något utöver det vanliga

Här är alla välkomna. Vårt B&B finns i två gamla hus i byn Vännersta, där det också finns lokaler för konstnärer att verka i, butiken Hantverket och vårt fina ekologiska sommarcafé. Du kommer alltså till ett levande sammanhang för konst, kultur och möten! Hos oss kan det hända att du får nya upplevelser och insikter, eller om du så vill bara får en välbehövlig återhämtning. Vi finns här för dig!

För oss är hållbarhet och miljötänkande viktigt. Det märks bland annat på att vi hellre återanvänder och lagar än köper nytt. Vår frukost är ekologisk och/eller närproducerad beroende på säsong.

Våra hus har många skavanker, men också en historia av verksamhet och skapande som gör platsen spännande. Vi berättar gärna och visar verkstäderna för den som vill, eller butiken!

 

VÅRA RUM

Här finns plats både för ensamresenären och den stora familjen

Vi prioriterar din säkerhet och trygghet, och därför har du som bor hos oss sommaren 2020 ett helt våningsplan för dig själv! Här finns tre sovrum, kök för självhushåll samt toalett med dusch. Köket är fullt utrustat och vi ställer in en fräsch frukost varje dag som du kan avnjuta när du så önskar. Du har tillgång till lusthus och en terrass där du kan njuta av den fina utsikten i avskildhet. 

Lakan och bäddning ingår i priset. På Myller B&B kommer du alltid till en säng med lufttorkade och nymanglade lakan!

20180824_144529.jpg

ENKELRUM

90 cm bädd, enkel inredning.

Lillsvit2.jpg

LILLA SVITEN

Enkelrum med litet arbetsrum. 90 cm bädd.

IMG_20190526_142230.jpg

FAMILJERUM

Ett större rum med 180 cm säng, samt en våningssäng i rummet.

 

Myller Kultur & Händelser

+46613668099

Vännersta 109
87030 Nordingrå
Org.nr. 769628-2511

©2020 by myllerkultur.se. Proudly created with Wix.com