VÄLKOMMEN TILL MYLLER I VÄNNERSTA!

Planera ditt besök

Hos oss kommer du rakt in i en pågående verksamhet, där det finns mycket att göra för den som vill uppleva något genuint vid sidan av fartlederna i Höga Kusten. Här finns galleri Lokal1, butiken Hantverket med lokalt och globalt hantverk av högsta kvalitet, Nordingrå Konstnärsverkstad med sitt boktryck och andra verkstäder, sommarcaféet Järnsta Kafé som serverat hembakat ekologiskt fika sedan 2005, och bara en kort promenad bort finns det mäktiga Dalsberget som faktiskt är Sveriges högsta kustnära kalottberg! 

 

Hos oss är alla välkomna. Vi tycker att det är viktigt att alla får plats oavsett storlek på plånbok - eller familj för den delen, här kan barnen känna sig som hemma! Du kan strosa i byn, köpa med dig en fikakorg och ta en tur upp på berget, och sedan avsluta turen med ett dopp i Hållsjön. För dig som vill ha något mer organiserat kommer det under sommaren att finnas möjlighet att boka guidad promenad, eller en workshop i boktryck eller tårtbakning. 

IMG_20190820_124644.jpg

HITTA TILL OSS

Du kommer till oss genom att ta bil, buss eller tåg. 

Buss: Lokalbussen går några gånger om dagen från Kramfors, aktuell tidtabell hittar du på dintur.se. Be att få hoppa av bussen i Vännersta så stannar den precis utanför oss. 

Tåg: Med SJ kan du köpa biljett hela vägen till Nordingrå. Du byter från tog till buss i Kramfors. Säg till på bussen att du ska hoppa av i Vännersta. 

Myller Kultur & Händelser

+46613668099

Vännersta 109
87030 Nordingrå
Org.nr. 769628-2511

©2020 by myllerkultur.se. Proudly created with Wix.com